2010. július 16.

Cselényi nem kellett

Félre kell állni, ha folyamatosan azt jelzik, hogy nincsen rád szükség – indokolta távozását Cselényi László Duna-elnök saját tévéjében.

Félre kell állni, ha folyamatosan azt jelzik, hogy nincsen rád szükség – indokolta távozását Cselényi László Duna-elnök saját tévéjében.

"Amikor az emberrel folyamatosan közlik, hogy a jövőben nem tartanak igényt a szolgálataira, amikor elkezdődik a jégeső, először mogyoró-, aztán dió-, majd végül teniszlabda nagyságú, akkor félre kell állni" - mondta lemondásáról. Nem saját maga, hanem az intézmény védelmében veszi a kalapját. Merthogy a Duna TV-ért él-hal – jegyezte meg.

Jelezte: távozása időpontja szimbolikus, hiszen aznap fogadja el a parlament az új médiarendszert felépítő törvényt, amellyel nem ért egyet. Már csak azért sem, mert szerinte az elveszi a Duna TV gazdasági függetlenségét. Egyben megpendítette: a közelmúltban kifogásolt műsorszerződések "messzemenően jogszerűek, kizárólag a Duna TV érdekeit szolgálják, a műsorok rendben el fognak készülni."

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.