2017. január 06.

Czövek Hajnalka a Mediaworks-nél

Czövek Hajnalka régi-új munkahelyén folytatja.

Czövek Hajnalka mától a Mediaworks magazin üzletágának igazgatója. A terület nem új számára, hiszen korábban közel másfél évtizedet töltött a Ringier kiadónál, amelynek magazinportfoliója részben a Mediaworks tulajdonába került a Ringier-Axel Springer fúzió nyomán.

Czövek Hajnalka Ringier-s karrierje 1999-ben Zürichben, a svájci anyavállalat Mergers & Acquisitions közép-kelet-európai projektjeinek vezetésével kezdődött. Magyarországra 2001-ben a Magyar Hírlap Zrt. akvizíciós projektje kapcsán érkezett, a Magyar Hírlap lapigazgatójaként. Nevéhez fűződik többek között a TOP 100 kiadványok elindítása. 2003-tól a Ringier Kiadó Kft. magazin és könyv divízió igazgatójaként a cég magyarországi magazin üzletágának felállítása és vezetése volt a feladata - írtuk 2014. szeptember 29-én a szakemberről, aki Ringier vállalatcsoportnál töltött 15 év után, néhány nappal a Mediaworks megszületése előtt távozott a hazai Ringier vállalattól.

Czövek Hajnalka a mai naptól a veszi át a magazindivízió vezetését. Elődje, Titkó zsuzsanna közös megegyezéssel távozott a Mediaworks-től.