2010. november 29.

DDB: új vezér

December 1-től Baráth Péter lesz a DDB Budapest ügyvezető igazgató-helyettese. Legutóbbi munkahelye a Conness volt,

December 1-től Baráth Péter lesz a DDB Budapest ügyvezető igazgató-helyettese. Legutóbbi munkahelye a Conness volt,

Baráth 15 éves pályafutása a Lintas Budapestnél kezdődőtt, majd a Publicisnél töltött el hosszabb időt, ahol a management tagjaként komoly része volt az ügynökség egyik legsikeresebb korszakának kialakításában – többek között olyan ügyfelek márkáiért felelt, mint a The Coca-Cola Company, a Heineken, a Nestlé, a Renault, a Vivendi Telecom, a L’Oréal/Garnier, a T-Online, Zwack, MOL valamint a Sanofi-Aventis – írja az mmonline.

A cikk szerint a szakember később a MEH kommunikációs vezetői pozícióját vállalta el, ebben a feladatkörben hozzá tartozott a szóvivői - és sajtóiroda vezetésén túl a fizetett reklámtevékenység és a PR és rendezvényterület irányítása is. Ezen időszak alatt Baráth éscsapata számos ma is élő projektet indított el, például kulcsszerepe volt az Országmárka Tanács létrehozásában, továbbá a fogyatékosok elfogadásáért indított kampányban is. Utóbbi komoly társadalmi visszhangot kapott, sőt kampányát számos fesztiválon díjazták. Baráth legutóbbi munkahelye a Conness volt, ahol elsősorban telekommunikációs- és médiacégeknek nyújtott konzultációt.

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.