2011. március 07.

DMSZ: új főtitkár

Március elsejétől a Direkt Marketing Szövetségnél folytatja pályafutását Benkő Lívia, aki ügynökségi oldalról érkezett a szakmai szervezethez.

Március elsejétől a Direkt Marketing Szövetségnél folytatja pályafutását Benkő Lívia, aki ügynökségi oldalról érkezett a szakmai szervezethez.

Az új főtitkár elsődleges feladatai között szerepel a szövetség tevékenységének pr kommunikációja, szakmai konferenciák és kutatások szervezése, kapcsolattartás a nemzetközi és hazai társszervezetekkel, illetve a szponzori együttműködések kialakítása.

Benkő Lívia szakmai pályafutása elején az Extreme Rendezvényügynökségnél event marketingben szerzett tapasztalatot, 2007-től pedig a Relatív Reklámügynökségnél pr területen dolgozott. 2008-tól a Café PR-nél a Csányi Alapítvány és az OTP Bank különböző üzletágainak kommunikációját látta el. A Mikro- és Kisvállalati Osztálynál a társasházi szegmens pr aktivitásaiért felelt, a Társadalmi Kapcsolatok Osztálynál CSR és szponzori projekteket vezetett. Itt a Budapesti Tavaszi Fesztivál, az OTP Bank Lovas Világkupa, a 2010-es Triatlon Világbajnokság, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, a NIOK és a Kézenfogva Alapítvány projektjeiben vett részt. A Junior üzletágnál az arculatváltás, a Streetball Challenge, illetve az Art Moments kiállítás-sorozat kommunikációja tartozott feladatai közé.

A szakember Csánk Lászlótól veszi át a pozíciót, aki március elsejétől a Metropol marketingigazgatói feladatait látja el.

 

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.