2012. július 12.

Dely Tamás távozik a HVG-től

A hvg.hu átszervezése során megszűnik a tartalom- és termékfejlesztési igazgatói pozíciója.

A hvg.hu átszervezése során megszűnik a tartalom- és termékfejlesztési igazgatói pozíciója - adta hírül a iadó közleménye.

Július 1-től a HVG Zrt. 2012-es stratégiájának megfelelően a hvg.hu keretei között működnek tovább a techline.hu, az automenedzser.hu és az ecoline.hu tematikus site-ok. Ez utóbbi a portál Gazdaság rovatának részévé válik, s a jövőben személyes pénzügyi döntésekhez szükséges információkkal is kiegészül. Az eddig csak a cégautókra fókuszáló autós rovat tartalma jelentősen gazdagodik, átveszi az automenedzser.hu funkcióját, teszteket, tippeket, tanácsokat is fog adni az olvasóknak - fogalmaz a kiadó közleménye.

A Gazdaság rovatot továbbra is Bogár Zsolt irányítja, az autós rovat vezetője Bíró Csongor marad, a Tech rovaté pedig Balogh Csaba lesz. Az online divíziót Kékesi Zsuzsa vezeti majd, aki eddig a DPI-t (digitális program iroda) irányította. A DPI integrálódik a cég informatikai szolgáltatásait, valamint infrastruktúráját fejlesztő és üzemeltető IT-részlegbe. Az így kialakított új egység igazgatója Király Lajos (eddigi IT-vezető) lesz. A termékmenedzseri rendszer működését a változások nem érintik, kivéve a hvg.hu-t, amelynél ezt a funkciót a divízióvezető fogja betölteni. A lapértékesítési és a marketing részleg összevontan működik tovább Tóbiás Andrea terjesztési- és marketingigazgató irányításával. Csökken a fixen foglalkoztatott szerkesztők, újságírók száma, a dokumentáció és az adminisztráció mérete. Dely Tamás tartalom- és termékfejlesztési igazgatói pozíciója megszűnik.