2013. július 04.

Digitális szakembert igazolt az Armadillo

A most érkező csapattag korábban a Ringier-nél és az Oander Médiánál is dolgozott.

A most érkező csapattag korábban a Ringier-nél és az Oandernél is dolgozott.

Árpási Károly személyében online projektvezetőt igazolt az Armadillo Kreatív Ügynökség. A pozíciót korábban Szabadi István vezető fejlesztő töltötte be. Az új szakember szerződtetését a kapacitás- és hatékonyságnövelés mellett a saját projektek indításával, a mobilalkalmazások fejlesztésével magyarázzák. Árpási Károly a pozícióban Bartha Péter ügyvezető és Arany Gábor operatív igazgató irányítása alatt dolgozik.

A szakember az Oander Médiától érkezett, előtte hét és fél évig a Ringier online fejlesztéseiért felelős projektvezetőként tevékenykedett, és a kiadó portáljainak fejlesztését, átalakítását irányította.

Nem Árpási Károly az egyetlen új csapattag: az ügynökséghez csatlakozott Barczán Csilla is, aki a regionális közösségimédia-projektekért felel. A szakember jól beszéli a cseh nyelvet, ami a menedzsment elmondása szerint a hosszabb távú bővítési tervekhez is jól igazodik.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.