2014. június 10.

Digitális téren tovább erősít a Mediacom

Júniustól tovább erősíti digitális üzletágát a Mediacom, és ezúttal a fejlesztések elősegítése érdekében bővül is a csapat.

Júniustól tovább erősíti digitális üzletágát a Mediacom, és ezúttal a fejlesztések elősegítése érdekében bővül is a csapat.
Török Judit

Az OMD Hungarytől Director of Digital Service Development pozícióba érkezett Török Judit.

Judit 2005-ben kezdte a szakmai pályafutását a Vizeum Hungary-nél, mint Account Assistant. 2007 júniusában csatlakozott az OMD csapatához, ahol 6 éven keresztül a Vodafone Account csapatában töltött be különböző funkciókat, folyamatosan egyre nagyobb felelősséget kapva. 2013 februárjától az OMD Hungary Head of Digital pozícióját töltötte be, mely feladatkörben az összes ügyfél digitális aktivitásainak kontrollján, tendereken való aktív részvételen és a házon belüli szakmai fejlesztésen volt a fő hangsúly.

Kun Miklós

Házon belül is történt kinevezés: 2014 márciusától Kun Miklós tölti be az ügynökségnél a szakmai igazgatói (COO) posztot.

„A pozíció létrejöttében nagy szerepet játszott az a belső igény, hogy minden ügynökségi szolgáltatást áttekintsen és fejlesszen a Mediacom, és új lehetőségeket teremtsen az ügyfelek számára a fogyasztók hatékony elérésében” – nyilatkozta Mező László, a Mediacom ügyvezető igazgatója. A feladatkör lényege az értékteremtő ügynökségi munka hátterének biztosítása, a gördülékeny ügyvitel elősegítése, valamint a Mediacom eszközök és filozófia képviselete a napi munkában, a tendereken és a marketingben egyaránt.

Miklós 2004-ben kutatási asszisztensként csatlakozott a MediaComhoz, miután végzett a Pázmány BTK-n szociológia, kommunikáció szakokon. Ezt követően kutató, majd 2006-tól a kutatás vezetője lett, amikortól egyben a management tagjává is vált. Feladatai az idő során folyamatosan kiegészültek: tenderek, stratégiai tanácsadás, ROI modellezés, nemzetközi projektek, eszközök bevezetése. Ennek folyományaként, valamint az ügynökség élén történt változásokat követően esett a szakemberre a választás, aki új feladatai mellett a kutatási osztály vezetői pozícióját is megtartotta.