A szakember a Videoklinikától érkezik, korábban a Sanománál töltött be vezető pozíciót.

Gerentsér Imre irányítja a Ringier Axel Springer Magyarország digitális portfólióját szeptember 14-étől. A Chief Digital Officer (CDO) pozícióba érkező szakember a kiadó kínálatának további digitalizációjáért felel.

Mint Dr. Bayer József elmondta:

A piacvezető állásportál, a Profession.hu sikeres akvizíciója csupán a digitális portfóliónk építésének az első lépése volt. Folytatjuk a beruházást ezen a területen. Gerentsér Imre jelentős tudással és tapasztalattal rendelkezik a digitális világról. Fel fogja gyorsítani a médiamárkáink digitalizációját, és új digitális platformokat és termékeket fog bevezetni. Üdvözöljük, és minden jót kívánunk az új feladathoz.

Gerentsér Imre a Videoklinika-csoporttól érkezett a RAS Magyarországhoz, ahol 2013 óta partnerként felelt a csoport stratégiai terveinek kidolgozásáért és megvalósításáért. 2010 és 2011 között a Sanoma online területéért felelt a cseh piacon, 2012-ben pedig saját céget hozott létre. Korábban, 1996 és 2004 között digitális vezető volt a Sanoma magyar cégénél.

Gerentsér ImreNézze meg Gerentsér Imre teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.