2011. július 05.

Door Tamás a Juventus Rádiónál folytatja

A szakember 11 éve dolgozik a piacon, az InfoRádió kereskedelmi csapatának éléről érkezett.

A szakember 11 éve dolgozik a piacon, az InfoRádió kereskedelmi csapatának éléről érkezett.
Door Tamás

2011. július 1-jétől Door Tamás irányítja a Juventus Rádió kereskedelmi csapatát. Feladata a hirdetési árbevétel növelése, a sales promóciós üzletág felfrissítése, a direkt ügyfél és ügynökségi csapat optimalizálása, új termékek bevezetése és a rádió B2B kommunikációjának erősítése.

A szakember tizenegy éve tevékenykedik a médiapiacon. Legutóbb az InfoRádió kereskedelmi és marketingigazgatója volt, ahonnét június végével jött el, egy nagyobb, a CEMP-szintű szinergiákat figyelembe vevő átszervezés keretében.

"A Juventus Rádió jelenleg az egyik legerősebb zenei rádiós brand a piacon. Havonta átlagosan több mint száz ügyfél kampányát valósítjuk meg és a hirdetők közel 60 százaléka állandó, visszatérő ügyfél, akik szívesen csatlakoznak az erős, hiteles márkához. A jövőben egyrészt ezeknek az ügyfeleknek szeretnénk még inkább 'cégre szabott' ajánlatokat tenni, illetve új ügyfeleket megnyerni új típusú megoldásainkkal" - nyilatkozta Door Tamás az érkezése kapcsán.

Igazságot az Y generációnak!

5 órája

Átlagosan két évente váltanak munkahelyet, nem kifejezetten lojálisak, viszont elképesztő a tudásvágyuk: ez az Y generáció, akiket nem sok pozitív bírálat ért az elmúlt évek során.