2013. július 23.

Egészség vonalon erősít a GfK

Új client group lead érkezett a kutatócéghez.

Új client group lead érkezett a kutatócéghez.
Dr. Csépe Andrea

Dr. Csépe Andrea vezeti júliustól a GfK egészségügyi témájú kutatásokat végző Healthcare szektorát client group lead pozícióban. Fő feladata a hozzá tartozó ügyfélcsoport értékesítési stratégiájának meghatározása és megvalósítása, az ügyfélcsoportban dolgozó csapat irányítása, a működőképes ügyfélcsoport-szervezet fenntartása, az ügyfélcsoporthoz tartozó ügyfélportfólió gondozása, megtartása és fejlesztése és az ügyfélcsoport bevételeinek növelése.

A szakember 1998 óta dolgozik a gyógyszeriparban különböző pozíciókban, illetve tanácsadóként. Kiemelt szakterülete a DTC (Direct-To-Consumer) betegkommunikáció, amely témában doktori disszertációját summa cum laude minősítéssel védte 2007-ben. Az Innovatív Gyógyszergyártók Szövetségénél többek között a hazai egészségügy kiemelt témáit érintő és a döntéshozók véleménytérképét feltáró Magyar egészségÜGY koncepció kidolgozója, projektvezetője. A Terápiás Együttműködésért az Egészségügyben (TEREK) Közhasznú Egyesület alelnöke, és egyik szerzője a Terápiás együttműködések rendszere című fehér könyvnek. 2008 óta a Budapesti Üzleti és Kommunikációs Főiskola docense.

Szintén a GfK-t érintő változás, hogy az új stratégia jegyében integrált, globális szervezetet alakítanak ki. Ebben Dr. Lantos Zoltán, a terület ügyfélkapcsolati igazgatója is szerepet kapott. Ő 2013. április 1-jétől globális pozícióban (Product Manager for Health and Consumer Health, Brand and Customer Experience) folytatta pályafutását. Feladata, hogy mind a hagyományos gyógyszeripari és egészségügyi területen, mind az egészségügyi fogyasztási cikkek piacán felépítse és képviselje a GfK új megközelítését.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.