2013. szeptember 09.

Egészségügyi vonalon igazolt az Ipsos

A szakember ezt megelőzően a Szinapszisnál és a Millward Brownnál is megfordult.

A szakember ezt megelőzően a Szinapszisnál és a Millward Brownnál is megfordult.
Szerencsés Dóra

Szerencsés Dóra személyében 2013 szeptemberétől új Healthcare Research Director vezeti az Ipsos egészségügyi kutatási portfólióját. "Célom, hogy az Ipsos Healthcare globális, szektor-specifikus üzleti és módszertani tudására alapozva az Ipsos Hungary egészségügyi kutatási üzletága a regionális és lokális Healthcare kutatási piac meghatározó szereplőjévé váljon" - mondta el kinevezésével kapcsolatban.

A közgazdász végzettségű szakember karrierjét a Szinapszisnál kezdte 1998-ban, ahol a kvalitatív és mystery shopping üzletágakat vezette. 2009-ben csatlakozott a Millward Brown csapatához, ahol a vállalat magyarországi Healthcare divíziójának fejlesztésén, az ügyfélportfólió bővítésén dolgozott. Az utóbbi években a piackutatási feladatok mellett stratégiai tanácsadóként dolgozik a hazai és nemzetközi piacokon.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.