2013. szeptember 09.

Egészségügyi vonalon igazolt az Ipsos

A szakember ezt megelőzően a Szinapszisnál és a Millward Brownnál is megfordult.

A szakember ezt megelőzően a Szinapszisnál és a Millward Brownnál is megfordult.
Szerencsés Dóra

Szerencsés Dóra személyében 2013 szeptemberétől új Healthcare Research Director vezeti az Ipsos egészségügyi kutatási portfólióját. "Célom, hogy az Ipsos Healthcare globális, szektor-specifikus üzleti és módszertani tudására alapozva az Ipsos Hungary egészségügyi kutatási üzletága a regionális és lokális Healthcare kutatási piac meghatározó szereplőjévé váljon" - mondta el kinevezésével kapcsolatban.

A közgazdász végzettségű szakember karrierjét a Szinapszisnál kezdte 1998-ban, ahol a kvalitatív és mystery shopping üzletágakat vezette. 2009-ben csatlakozott a Millward Brown csapatához, ahol a vállalat magyarországi Healthcare divíziójának fejlesztésén, az ügyfélportfólió bővítésén dolgozott. Az utóbbi években a piackutatási feladatok mellett stratégiai tanácsadóként dolgozik a hazai és nemzetközi piacokon.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

5 órája

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.