Régiós marketingigazgatót nevezett ki a médiavállalat.

A Discovery Networks CEEMEA új marketingigazgatót nevezett ki a közép-európai régióban Maciej Tkacz személyében. Az egyesített Discovery- és Eurosport-portfólió marketingcsapatának vezetőjeként a szakember közvetlenül Olgierd Dobrzyński régiós alelnöknek jelent majd.

Az újonnan létrehozott pozícióban Maciej Tkacz felügyeli a régió marketing- és kommunikációs stratégiáját, feladata a Discovery-márkák – Discovery Channel, TLC, Eurosport – fejlesztése. Hatáskörébe tartozik a teljes portfólió marketingkommunikációs, on air, digitális és B2B stratégiájának kialakítása.

A közép-európai marketingvezetői pozíció létrehozásával a kommunikáció és az üzleti partnereinkkel való együttműködés holisztikus megközelítését kívánjuk biztosítani. Meg vagyunk győződve arról, hogy Maciej friss szemmel néz majd a cég tevékenységére, és hozzájárul márkáink fejlesztéséhez a lengyel, magyar, cseh és szlovák piacon

– mondta a kinevezés kapcsán Olgierd Dobrzyński.

CV

Maciej Tkacz az FMCG szektorban, a Procter & Gamble-nél szerzett tizennégy éves tapasztalatot, ahol több mint ötven piac tevékenységét felügyelte Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten és Afrikában.