2012. december 10.

Elhagyja az MPG-t Hídvégi Zoltán

Két év után távozik a Havas Media csoport magyarországi irodájának Key Account Directora. A szakember külföldön folytatja.

Két év után távozik a Havas Media csoport magyarországi irodájának Key Account Directora. A szakember külföldön folytatja.
Hídvégi Zoltán

Két év után távozik az MPG budapesti irodájától Hidvégi Zoltán, a médiaügynökség Key Account Directora. 2013 januárjától az Aegis Media kazahsztáni irodájában folytatja pályafutását, ahol üzletfejlesztési, stratégiai és operatív feladatokat fog ellátni. Ő felel majd az ügynökségi struktúra optimalizálása mellett a nemzetközi standardok bevezetéséért, az újüzlet-szerzésért, illetve az ügynökségi csoport kilenc országot érintő hídfőállásainak kiépítéséért a kaukázusi régióban.

Hidvégi Zoltán helyére Mészáros Viktória érkezett az MPG-hez, aki december 4-ével csatlakozott az ügynökséghez. 1993-ban kezdte médiás pályafutását az Euro RSCG médiaosztályán. Majd sok évet töltött a Mediaedgnél, olyan ügyfeleken dolgozva, mint a Danone, a Toyota, az Erste Bank, a Canderel, a Jim Beam vagy a Visa. 2005-től mostanáig Szlovákiában és Csehországban tevékenykedett, a MediaComnál, a Mediaedgenél és médiatulajdonosi oldalon.