2013. december 02.

Elmegy az Origótól Kozári István

A távozó értékesítési igazgató az iparágban marad, de tréningekkel és üzletfejlesztéssel foglalkozik a jövőben.

A távozó értékesítési igazgató az iparágban marad, de tréningekkel és üzletfejlesztéssel foglalkozik a jövőben.
Kozári István

Távozik az Origótól Kozári István, eddigi értékesítési és marketing igazgató. A szakember 2014. január 1-jével vált, akkortól az értékesítési terület közvetlenül vezérigazgatói irányítás alá kerül.

Az értékesítési csoportok vezetése terén nem történik változás. Kozári István távozásával továbbra is Magyarfalvi Éva látja el a kiemelt ügynökségi terület vezetését, Vági Róbert a direkt értékesítési csoport vezetőjeként pedig bővülő direkt értékesítői csapattal fog dolgozni. A hirdetési operációs vezetői tevékenységet, a kampánymenedzsmentet, az inventory és hosszútávú kereskedelmi-értékesítési megállapodásokat a Grégász Zsolt által vezetett csoport fogja továbbra is ellátni. A marketing és kommunikációs terület átszervezése jelenleg is zajlik, ott a korábbi marketing menedzserek veszik át a távozó vezető feladatait.

Kozári István továbbra is a média- és reklámiparban marad. A szakember a jövőben elsősorban képzésekkel és tréningekkel, illetve az iparág üzletfejlesztési kérdéseivel kíván foglalkozni - áll a közleményben.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.