2017. március 30.

Előléptetés a Geometry Globalnál

Pietro Leone lesz a Geometry Intelligence globális COO-ja.

A Geometry Intelligence globális vezetőjévé nevezték ki Pietro Leonet. A szakember jelenleg a Geometry Global EMEA-régióért (Európa, Közel-Kelet és Afrika) felelős vezérigazgatója, az ügynökség nemzetközi tanácsadó részlegét új feladatkörében pedig június 1-jétől irányítja. Leone a Geometry Global Intelligence globális terjeszkedésért lesz felelős, emellett a bővülő nemzetközi portfólió több ügyfele is hozzá tartozik majd.

„Büszke vagyok mindarra, amit az elmúlt évek során az EMEA-piacon a csapatommal közösen elértünk, két évtizednyi régiós projekt után pedig nagy várakozással tekintek az új kihívások elé. Megtiszteltetés számomra, hogy a Geometry Global Intelligence nemzetközi terjeszkedését irányíthatom, és ezzel még több márka sikeréhez járulhatunk hozzá” – nyilatkozta Pietro Leone.

„Pietro vezetésével hoztuk be a magyar piacra cégcsoportunk értékesítésre fókuszáló, shopper journey-alapú stratégiai módszertanát. Számos nagyszabású projekten vagyunk már túl, ahol egyedi stratégiai megközelítésünket alkalmaztuk, amely így jelentős mértékben hozzájárult a magyarországi Geometryt az utóbbi időszakban jellemző dinamikus növekedéshez. A magyarországi csapat nevében is gratulálok Pietronak az új pozícióhoz és izgalmas feladatköréhez” – mondta el Sályi Réka, a magyarországi Geometry Global cégcsoport ügyvezető igazgatója.

A Geometry Global EMEA-régióért felelős vezérigazgatói posztját június 1-jétől Claus Adams, a Cheil DACH korábbi alelnöke veszi át. A szakember több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik vezető nemzetközi ügynökségek, brandek, csapatok építésében, és korábban több évet töltött a szintén WPP-hez tartozó Ogilvy Action vállalatnál is.