2017. március 22.

Előléptetés a Mindshare-nél

Lunczner Ádám kinevezésével chief media director került a főként médiatervezéssel és -vásárlással foglalkozó Mindshare élvonalába.

A szakember az Allegrouptól, majd a Jófogást is üzemeltető Schibsted Kft.-től igazolt a médiaügynökséghez. Digitális igazgatóként az osztály koordinálása mellett új szolgáltatások bevezetésért, valamint digitális stratégiák kialakításáért felelt eddig. Chief media director-ként kulcsfeladata a multiscreen tartalomfogyasztáshoz alkalmazkodó, hatékony médiajelenlét biztosítása, amelyet a jövőben az online és offline területek szorosan együttműködve alakítanak ki. Ennek megfelelően a digitális osztály mellett az offline tervezői és az elemzői csapat irányítása is az új pozícióhoz tartozik.

"Vállalati struktúránk újdonságnak számít a hazai piacon, de sok-sok évvel a hátunk mögött hiszünk abban, hogy mind a digitális, mind az offline vonalon dolgozóknak átlátniuk és érteniük kell a többi területet, sőt szimbiózisban kell közös megoldásokat kidolgozniuk ahhoz, hogy maximalizálni tudjuk a kampányaink elérését és eredményességét" – avatott be Lunczner Ádám. Hozzátette, ezzel egyidőben Data szekciójukban is a digitális és offline adatok egységes felhasználását, összrendszerszintű elemzések készítését tűzték ki célul.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.