2017. március 22.

Előléptetés a Mindshare-nél

Lunczner Ádám kinevezésével chief media director került a főként médiatervezéssel és -vásárlással foglalkozó Mindshare élvonalába.

A szakember az Allegrouptól, majd a Jófogást is üzemeltető Schibsted Kft.-től igazolt a médiaügynökséghez. Digitális igazgatóként az osztály koordinálása mellett új szolgáltatások bevezetésért, valamint digitális stratégiák kialakításáért felelt eddig. Chief media director-ként kulcsfeladata a multiscreen tartalomfogyasztáshoz alkalmazkodó, hatékony médiajelenlét biztosítása, amelyet a jövőben az online és offline területek szorosan együttműködve alakítanak ki. Ennek megfelelően a digitális osztály mellett az offline tervezői és az elemzői csapat irányítása is az új pozícióhoz tartozik.

"Vállalati struktúránk újdonságnak számít a hazai piacon, de sok-sok évvel a hátunk mögött hiszünk abban, hogy mind a digitális, mind az offline vonalon dolgozóknak átlátniuk és érteniük kell a többi területet, sőt szimbiózisban kell közös megoldásokat kidolgozniuk ahhoz, hogy maximalizálni tudjuk a kampányaink elérését és eredményességét" – avatott be Lunczner Ádám. Hozzátette, ezzel egyidőben Data szekciójukban is a digitális és offline adatok egységes felhasználását, összrendszerszintű elemzések készítését tűzték ki célul.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

7 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.