2014. augusztus 22.

Előléptetések és új szakemberek a Viacomnál

Két új kolléga mellett a cég több, aktuális programing és marketing területeket érintő előléptetésről is beszámolt.

Két új kolléga mellett a cég több, aktuális programing és marketing területeket érintő előléptetésről is beszámolt.
Fekete Attila

Két új kolléga kezdte meg munkáját a Viacom International Media Networks (VIMN) budapesti régiós központjában: Fekete Attila Head of Affiliate Sales pozícióban dolgozik augusztustól és az Affiliate csapat vezetőjeként feladata a régió országaiban a Viacom csatornáinak értékesítése a műsorterjesztő partnerek részére. Attila ezt megelőzően az Antenna Hungáriánál és a TV2-nél dolgozott különböző értékesítő és vezető pozíciókban.

Lovas Levente Head of Digital Media pozícióban tevékenykedik júliustól a cégnél. Ezt

Lovas Levente

megelőzően a Vodafone digitális tartalom- és szolgáltatásfejlesztéssel foglalkozó szakembere volt. Levente az elmúlt 10 évben telekommunikációs digitális tartalom- és szolgáltatásfejlesztéssel foglalkozott. Viacomhoz csatlakozásának fő célja, hogy a Digital Media Osztály vezetőjeként a klasszikus televíziózás mellett a digitális szolgáltatások még szélesebb körben juthassanak el a felhasználókhoz, tévénézőkhöz. Az új szakemberek a Harsányi Gábor, kereskedelmi igazgató által irányított Kereskedelmi Osztályt erősítik.

Az alábbi előléptetések szeptembertől lépnek életbe a Viacom szervezeti struktúrájában:

Szalai Kata

Szalai Kata, aki eddig a zenei és ifjúsági szórakoztatócsatornák (MTV és VIVA) Program Planning Managereként dolgozott, szeptembertől Program Director lesz és az MTV és VIVA márkák mellett az újonnan indított Paramount filmcsatornáért is immár igazgatói szinten felel. Az említett csatornák menedzselése mellett a programakvizíció, valamint a kutatás felügyelete tartozik majd a feladatai közé.

Lakinger József a Viacom régiós marketing és kommunikációs igazgatói posztja mellett a

Lakinger József

VIMN több kelet-európai országban is piacvezető gyermek televíziós márkájának, a Nickelodeonnak a Brand Development Director pozícióját is betölti.

Öskű Ambrus folytatja majd feladatait a Comedy Central és a Comedy Central Extra berkein belül a közép-európai régióban, biztosítva, hogy a csatornák üzleti stratégiája megvalósuljon.

Aleksandar Ivanovic, az eddigi Business Development Analyst pozícióból Business Development Managerré lép elő.

Temesvári Marietta, aki három éven keresztül a Content Director, Music&Youth and Entertainment Brands pozícióban dolgozott, szeptembertől távozik a cégtől.

„Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

8 órája

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.