2019. június 18.

Erősít a Klikkmánia

Júniussal ötfősre bővült a keresőmarketing ügynökség account csapata.

Az ügyféligények zökkenőmentes kiszolgálásáért Csepregi Melinda account manager, Varga Szilvia senior account manager pozícióban csatlakoznak a Klikkmániához.

A szakértői gárda ezzel egy multinacionális környezetben edződött, integrált marketing szemlélettel felvértezett projektmenedzserrel, valamint egy innovatív, célorientált ügyfélkapcsolati és online értékesítési specialistával egészült ki. Az ügyfélkiszolgálás bővítését az ügynökség dinamikus növekedése követelte meg: a Klikkmánia a közelmúltban új szektorok felé nyitott. A cég portfoliójában most már megtalálhatók a divat, az utazás és az FMCG piacot képviselő partnerek is - írják.

Csepregi Melinda pályafutása során komoly szakmai sikereket ért el a Laboratory Ideas, a JWT, a Café Communications és a Cluso ügynökségek csapatában. Varga Szilvia 12 évet pörgött hihetetlenül magas fordulatszámon account manager és account director pozíciókban olyan ügynökségeknél, mint az E-bola Média (jelenleg TEN Media), Carnation (jelenleg Possible), a Saatchi & Saatchi Poland és a Havas Worldwide Budapest.

Új főszerkesztő az Indexnél

1 napja

A szerkesztőség eddigi irányítója, Tóth-Szenesi Attila vezető szerkesztőként folytatja, az újság vezetését Dull Szabolcs veszi át.