2017. szeptember 27.

Erősít a Music Fm

Rátkai Mihály marketing és promóciós vezetőként igazolt a rádióhoz.

További változások is történtek a csatornánál: Csepregi Mária immár kereskedelmi vezetőként irányítja a rádió sales csapatát, míg a Music Killers főszerkesztője, Juhász Gergely zenei vezetőként dolgozik tovább a csatornánál.

„A folyamatosan növekvő ügyfélkör minél hatékonyabb kiszolgálása miatt vált szükségessé, hogy a kreatív hirdetési megoldások tervezése és lebonyolítása terén erősítsük csapatunkat” – mondta Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója.

Rátkai Mihály szakmai múltja szinte egyidős a hazai kereskedelmi rádiózással. 1988-ban a Danubiusnál indult a karrierje, majd a Slágerhez került szerkesztő riporterként, ezzel párhuzamosana TV2 Tényeknél is dolgozott szerkesztőként. 1999-2003-ig már a Sláger ügyfélkapcsolati menedzsere, 2004-től a Sláger megszünéséig pedig promóciós és rendezvény menedzser munkakörben dolgozott. 2009-től promóciós és marketing vezetőként a Neo FM-hez igazolt. Megszűnésével egy időre eltávolodott a rádiós munkáktól, viszont továbbra is különbözö rendezvények marketing és promóciós feladatait látta el.

Csepregi Mária 2015-óta erősíti a Music Fm sales csapatát. Több mint 20 éves sales szakmai karrierje során több médium reklámfelületeinek értékesítését végezte, de mindvégig hűséges maradt a rádiós piachoz. 1996-98-között a 92.9 Star Rádió és a vidéki rádiók reklámidejének értékesítése volt a feladata, majd a kereskedelmi rádiózás elindulásakor csatlakozott a Sláger csapatához, ahol 1998-2009 között Key Account Sales Senior-ként dolgozott. Ezután került a Neo Fm-hez kiemelt ügyfélkapcsolati munkatársként, majd 2012-2013-ban a Geo Sales&Promo Kft. értékesítési vezetője volt.

Zenei vezetőként folytatja munkáját a Music Fm-nél Juhász Gergely, aki 1997 óta dolgozik rádiós műsorvezetőként. Két és fél évig volt a Sláger Rádió délutáni sávjának házigazdája, utána a hazai VIVA és MTV zenei osztályát irányította, majd karrierjét a Juventus Rádiónál, és később az országos lefedettségű Neo FM-nél folytatta. 2013 óta főszerkesztője és műsorvezetője a Music Killersnek.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.