2011. január 13.

Fejlesztési igazgatót nevezett ki az NRC

A korábbi kutatási igazgató kerül az újonnan létrehozott pozícióba. Utódja Tihanyi Anikó vezető kutató lesz a cégnél.

A korábbi kutatási igazgató kerül az újonnan létrehozott pozícióba. Utódja Tihanyi Anikó vezető kutató lesz a cégnél.

2011. január 1-jétől fejlesztési igazgatóként folytatja az NRC-nél Kurucz Imre, aki ezt megelőzően kutatási igazgatóként tevékenykedett a cégnél. Az új pozícióban elsősorban termék- és szolgáltatásfejlesztéssel, illetve az új kutatási technológiákban rejlő lehetőségek kiaknázásával foglalkozik.

A szakember 2000 óta dolgozik piackutatási területén. A Közgáz elvégzése után az NRC-nél helyezkedett el kutatóként, ezt követően az RTL Klub kutatási munkatársa lett. 2004-ben aztán visszatért az NRC-hez.

A kutatási igazgatói posztot Tihanyi Anikó veszi át, aki korábban vezető kutatóként tevékenykedett a cégnél. A szakember 2006 óta dolgozik piackutatási területen. Az Ipsos után került az NRC-hez 2009-ben. Kutatási igazgatóként feladata a kutatók munkájának támogatása és koordinálása, a kutatások megtervezése és felügyelete, illetve az ügyfelekkel történő kapcsolattartás lesz.

 

Címkék: nrc

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.