2018. január 17.

Fejvadászcégnél folytatja Ruszkai Nóra

A Sanoma Media Budapest volt vezérigazgató-helyettese, a Lifetime Media jelenlegi tulajdonosa az Amrop Kohlmann & Youngnál folytatja - írta meg a 24.hu.

Ruszkai a társaságnál vállalatvezetők kiválasztásában vesz részt a jövőben.

„Régóta kacérkodtam a fejvadászattal, karrierem során többször kerültem közel ehhez a pályához, de valahogy az utolsó pillanatban mindig eltérített valami. Most, sok-sok évnyi vállalatvezetői tapasztalattal a hátam mögött, éretten és megfontoltan lépek erre az útra. Úgy érzem, éppen a legjobbkor történt ez a találkozás a tulajdonosokkal, hiszen minden szempontból a maximumot tudom majd beletenni ebbe a munkába” - magyarázta a döntését a szakember.

Hozzátette, hogy új pozíciója mellett megtartja tulajdonrészét a Lifetime Media Kft.-ben, viszont a sales house operatív ügyeit Kürti István viszi tovább operatív igazgatóként, aki egyébként korábban a Sanoma kereskedelmi igazgatója volt.

Németh Ottó távozik a Henkeltől

2020. február 13.

Új igazgatót neveztek ki a Henkel magyarországi Beauty Care üzletág lakossági területének irányítására. Szak Zsuzsanna 2020. február 1-től tölti be a pozíciót.