2012. február 03.

Felsővezetői átrendeződések a Sanománál

Gerentsér Imre leköszön az Újmédia-divízió éléről, de marad a cégnél. Az új divízióvezető az eddigi gazdasági igazgató. Más változások is vannak.

A Sanoma Media Budapest Zrt. a korábban megkezdett szervezeti átalakítási folyamat részeként átalakítja az újmédia és gazdasági területek irányítását. Gerentsér Imre leköszön az Újmédia-divízió éléről, de marad a cégnél. Az új divízióvezető az eddigi gazdasági igazgató. Más változások is vannak.
Dunai András, az Újmédia-divízió új vezetője
Dunai András, az Újmédia-divízió új vezetője

A korábban meghirdetett szervezeti átalakítási folyamat következő lépéseként, a Sanoma Media Budapest Zrt.-ben új munkakörben folytatja munkáját Gerentsér Imre, Dunai András és Postásy Csaba.

Az Újmédia-divízió vezetői pozíciójáról leköszön Gerentsér Imre. A divízió vezetői pozícióját Dunai András, jelenlegi gazdasági igazgató tölti be. A gazdasági igazgatói pozíciót Postásy Csaba, korábbi stratégiai és üzletfejlesztési igazgató látja el.

Gerentsér Imre a jövőben a Sanoma Media Budapest egyes kiemelt projektjeiért lesz felelős mint vezérigazgatói stratégiai tanácsadó.

Gerentsér Imre vezérigazgatói stratégiai tanácsadó lett
Gerentsér Imre vezérigazgatói stratégiai tanácsadó lett

Gerentsér Imre több mint 10 éve vezeti, építi a Sanoma magyarországi újmédia érdekeltségeit. Tevékenységének eredményeképpen ért el a Sanoma Magyarországon vezető piaci pozíciót. “Váltásával Imre jelentős űrt hagy maga után mind a magyarországi, mind az európai Sanoma fejlesztések terén. Kevés olyan, szerteágazó szakmai tapasztalattal rendelkező szakember dolgozik itthon, mint Imre. Köszönöm neki az itt töltött éveket és sok sikert kívánok neki mind Sanomás, mind egyéb kihívásait illetően” - nyilatkozott Szabó György, a cég vezérigazgatója.

“A hosszú együttműködés után nagy várakozással tekintek mind a Sanomás, mind más üzleti lehetőségek felé. A Sanomának sokat köszönhetek. Most pedig új dolgokat szeretnék tanulni, új tevékenységekre fókuszálni. A mostani szervezeti változás egy hosszabb folyamat része. Andrással több éve dolgozunk együtt, közösen felügyeltük az utóbbi akvizíciókat és a digitalis stratégiánkat. Andrással a napi ügyeket is gyakran megbeszéltük. Jó kezekben lesz a részleg irányítása.” – erősítette meg a változást Gerentsér Imre.

Címkék: sanoma

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.