2011. október 05.

Földesi Tamás a Havas Csoport digitális cégei élén

A szakember az Addict Interactive ügyfélkapcsolati igazgatói pozíciójából érkezik.

A szakember az Addict Interactive ügyfélkapcsolati igazgatói pozíciójából érkezik.
Földesi Tamás

2011. októberétől Földesi Tamás irányítja a Havas Csoport hazai digitális csapatainak munkáját. Ez a Havas Digital Hungary és az Euro RSCG Digital egyidejű vezetését foglalja magában. A szakember korábban dolgozott a red-stars egyik tulajdonos-vezetőjeként, majd az Arcusnál. Ezt követően, több mint három éven át a Café Reklám online igazgatója volt. Legutóbb az Addict Interactive ügyfélkapcsolati igazgatói pozícióját töltötte be.

A Havas Digital Hungary az MPG Hungary és az Euro RSCG Budapest közös cége, amely médiatervezést és -vásárlást, illetve közösségi média, keresőmarketing, kreatív szolgáltatásokat nyújt az ügyfelek számára. Fő ügyfelei a Kia, a Hyundai, a Reckitt Benckiser, a Coty, az Auchan, a Decathlon, az Air France/KLM és a Brother.

Az Euro RSCG Digital az Euro RSCG Budapest digitális divíziója, amely elsősorban utóbbi ügyfelei részére végez digitális kreatív munkákat, illetve social media, mobil marketing és egyéb digitális projekteket. A cég többek között a Citroen, az EDF DÉMÁSZ, a Brown Forman (Finlandia, Jack Daniels), a Regus, a Nissan és a Milupa számára nyújt szolgáltatásokat. Az ügynökségnél egyébként tavaly az árbevétel majd harmadát tették ki a digitális projektekből származó bevételek.