2015. december 18.

Főszerkesztőt kapott a Blikk.hu

A novemberben megújult Blikk.hu főszerkesztői székébe Majoros Krisztinát választotta a Ringier Axel Springer cégcsoport hazai és nemzetközi menedzsmentje.

A szakember feladata többek között, hogy a hírportál középtávon Magyarország vezető digitális kiadványai közé kerüljön.

A főszerkesztő 15 éves szakmai múltra tekint vissza, a Sony Pictures Television Networks - Central Europe-tól érkezett, de több digitális brand felfuttatásában volt kiemelkedő szerepe, nevéhez kapcsolódik például az Origo Zrt-hez tartozó Life.hu kiépítése.

Majoros Krisztina elmondta: „A márka vezető értékeit szem előtt tartva a Blikk.hu tartalmát továbbfejlesztjük, a tematikát bővítjük, mindemellett áttekinthetőbb struktúrára törekszünk. Célunk továbbra is az olvasóink elégedettsége, továbbá olyan releváns szolgáltatások elindítása, melyek illeszkednek a márkához. Az exkluzív tartalmak mellett még több izgalmas témával, fotó- és videó tartalommal szeretnénk biztosítani a teljesebb élményt a portálon. Személyes kihívás számomra, hogy az infotainment műfajt nemzetközi trendeknek megfelelően meghonosítsuk.”

Kolossváry Balázs, a Blikk főszerkesztője: „a piacvezető napilap és a vasárnapi kiadvány mellett teljes erőbedobással koncentrálunk a digitális fejlesztésekre. Ehhez szükség volt egy olyan szakemberre, aki a digitális kiadványok világában már több területen is bizonyított, vezetőként is megállja a helyét, valamint az új úton való haladás mellett erősítse a Blikk.hu-t.”

A Majoros Krisztával készült vidám házi interjú:

 

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.