2012. február 16.

Főszerkesztőt kapott a Retikül

A női site vezetője 2005-ben igazolt a Femina.hu jogelődjéhez.

A női site vezetője 2005-ben igazolt a Femina.hu jogelődjéhez.
Fehér Ági

Fehér Ágit nevezte ki a Retikül.hu főszerkesztőjének a Femina.hu Kft. Utóbbi nemrégiben indította útjára a divat- és szépségápolási portált. Első feladata az oldal tematikájának és dizájnjának kialakítása volt.

Közel 10 éve dolgozik szerkesztő-újságíróként. Kezdetben külsős újságíróként tevékenykedett több női magazinnál. 2005-ben igazolt a Femina.hu Kft. jogelődjéhez, a Starfish Médiához, ahol több tematikus életmódportált vezetett és szerkesztett.

A 2006-ban indított Femina.hu-n a Szépség és a Táplálkozás rovat újságíró-szerkesztőjeként tevékenykedett, majd 2007-ben a site vezető szerkesztője lett.

Címkék: femina női szakasz

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

1 napja

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.