2017. augusztus 18.

Főszerkesztőt vált a Radiosite.hu

10 év után leköszön a Radiosite.hu alapító-főszerkesztője, Gálosi Szabolcs, helyét Huszár Dávid rádiós szakember veszi át.

A kis költségvetésű, non-profit jellegű szakmai oldal havi 35-40.000 egyedi látogatót ér el éves átlagban. Az új főszerkesztő, Huszár Dávid rádiós piaci tapasztalata és szaktudása garancia arra, hogy a rádiós hírforrás zavartalanul működjön tovább, valamint egyben arra is, hogy az elfogulatlan, objektív és kiegyensúlyozott tájékoztatás a jövőben is szerkesztési elveik egyik alaptétele maradjon.

"Kasza János és Keszei László szerkesztőtársaimmal azon fogunk dolgozni, hogy az oldal alapítója által lefektetett értékeket és magas színvonalat megőrizve a Radiosite.hu a jövőben is aktívan hozzájáruljon a magyar rádiós szakma fejlődéséhez, és a rádiózás iránt érdeklődők fő tájékozódási pontja legyen" - emelte ki Huszár Dávid.

"10 éve egy olyan, kizárólag rádiózással foglalkozó szakmai oldalt álmodtunk meg, ami egyben közösséget is épít, vagyis közelebb hozza egymáshoz e fantasztikus hivatás szereplőit és érintettjeit. A Radiosite.hu-ra egy szolgáltatásként tekintettünk mindig is, ami a piacot erősíti, támogatja, ennek megfelelően konstruktív és csak a szükséges mértékben kritikus. Az eddigi munkánkra zömmel pozitív visszajelzések és építő kritikák érkeztek - amit utólag is köszönök, hiszen ezek miatt volt igazi öröm és megtiszteltetés önökért, értetek dolgozni az elmúlt évtizedben" - mondta Gálosi Szabolcs.

Az oldalnak a júliusi "uborkaszezonban" havi több, mint 20.000 egyedi látogatója volt a Google Analytics mérései szerint, éves átlagban pedig havi 35-40.000 netezőt érünk el, ami a nagyobb, rádiós piacot "felrázó" fejlemények idején - a szűk tematika, non-profit működés és kis költségvetés ellenére is - gyakran megtöbbszöröződik.

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.