2017. szeptember 25.

Főszerkesztőváltás a Turizmus Trendnél

Október közepén távozik a Turizmus Trend főszerkesztői posztjáról Szántó Zoltán. Helyét Vereckei András, a lap eddigi főmunkatársa veszi át.

Szántó Zoltán 16 évvel ezelőtt felelős szerkesztőként került a lap elődjéhez, a Heti Turizmushoz, majd később főszerkesztőként folytatta. A lap az évek során többször is átalakult: előbb kétheti, majd havi magazin lett belőle, később összeolvadt a szálloda- és vendéglátóipari szaklap Vendég & Hotellel.

Vereckei András

Szántó Zoltán vezetése alatt valósult meg a PPH, Professional Publishing Hungary Media Turizmus divíziója több szakmai versenye, B2B turisztikai kiadványa és szakmai eseménysorozata.

Vereckei András 2009 februárja óta vesz részt aktívan a Turizmus Trend munkájában. Az eltelt évek során szerzőként, illetve a Turizmus Online/Napi Turizmus szerkesztőjeként egyaránt dolgozott.

Szerzője volt az ecolife és Explorer magazinoknak, a már megszűnt Glóbusz Travel & Lifestyle-nak, valamint a Családi Lapnak. Írásai megjelentek a Magyar Narancsban, Földgömbben, de szerkesztett és olvasott híreket rövid ideig a Tilos Rádióban.

A Turizmus Trendhez a szintén idegenforgalmi TTG Hungary-tól érkezett.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.