2013. április 08.

Frissült az HBO Magyarország csapata

Marketingigazgatót, PR executive-ot és key accountot igazolt a médiacég.

Marketingigazgatót, PR executive-ot és key accountot igazolt a médiacég.

Átszervezte az HBO magyarországi értékesítési és marketing csapatát Benda Gergely country manager. Ennek jegyében új marketingigazgató érkezett a céghez: Baranyai Szabolcs januártól tölti be a posztot. Feladata az HBO és Cinemax lineáris csatornák, illetve az HBO OD és HBO GO on-demand szolgáltatások marketing- és kommunikációs tevékenységének irányítása. Korábban 5 évig a Blikk marketingvezetője volt, azelőtt pedig 6 éven keresztül az MTV Networks Magyarország marketingcsapatát irányította.

PR executive-ként csatlakozott a csapathoz Dévényi Patrícia, aki az ezt megelőző 2,5 évben a TV2 vállalati kommunikációs menedzsereként tevékenykedett. Új pozíciójában a kommunikációs szakember az HBO és Cinemax csatornák, valamint a vállalat teljes körű kommunikációjáért felel.

A műsorszolgáltató sales csapatát erősíti márciustól Fenyvesi Márk, aki key account munkakörben dolgozik az HBO-nál. Ő ezt megelőzően 9 évig a Panasonicnál értékesítési, üzletfejlesztési és marketing feladatokat látott el, az utolsó 5 évben pedig a délkelet-európai régió sales managereként dolgozott.