2014. június 02.

Fülöp Tamás lett a FilmBox country managere

Az újonnan létrehozott pozíció mellett a 12 év televíziós tapasztalattal rendelkező szakember regionális feladatokat is ellát.

Az újonnan létrehozott pozíció mellett a 12 év televíziós tapasztalattal rendelkező szakember regionális feladatokat is ellát.

Fülöp Tamás korábban a Háttérország üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozott, előtte több mint 12 évig a televíziós piac területén szerzett tapasztalatokat: a HBO country manageri pozícióját töltötte be, a TV2 üzletfejlesztési és digitális média igazgatójaként valamint a VIVA+ kereskedelmi igazgatójaként tevékenykedett.

Fülöp Tamás 2014. június 1-től a FilmBox country manageri pozíciója keretében az összes FilmBox csatorna valamint a Magyarországon fogható összes tematikus SPI csatorna (Fightbox, Fashionbox, Docubox, 360 Tune box, Fast&Funbox, Erox, Eroxxx) és a Filmbox Live alkalmazás irányításáért felel, mindemellett regionális feladatokat is ellát.

„Nagyon örülünk, hogy a fedélzeten üdvözölhetünk egy ilyen tapasztalt médiaszakembert, mint Fülöp Tamás. Úgy gondolom, hogy a televíziós piaci szaktudásával tovább tudjuk erősíteni a FilmBox márkát nemcsak Magyarországon, de az egész közép-kelet-európai régióban” - mondja Berk Uziyel, a FilmBox ügyvezető igazgatója.