2012. május 17.

Galavics András az MTVA Sales House új igazgatója

Ő korábban a Magyar Rádió kereskedelmi igazgatója volt. Elődje közös megegyezéssel távozik.

Ő korábban a Magyar Rádió kereskedelmi igazgatója volt. Elődje közös megegyezéssel távozik.

Galavics András, a Magyar Rádió volt kereskedelmi igazgatója lett az MTVA Sales House új igazgatója. Így ő felel az m1, az m2, a Magyar Rádió, a Duna Televízió, illetve a közmédia internetes felületeinek reklám-értékesítéséért. Emellett a sales house a közmédia kapacitásának értékesítésével - spotgyártással, stúdió-bérbeadással - és jegyértékesítéssel is foglalkozik - közölte az MTVA az MTI-vel.

Galavics András 1993-ban a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett diplomát. 1996 és 2007 között kutatásvezetőként és médiamenedzserként dolgozott a Juventus Rádiónál. 2007-től a Magyar Rádió kereskedelmi igazgatója volt. Tavaly március óta az MTVA Sales House ügyfélkapcsolati és kampánykoordinációs vezetőjeként tevékenykedett.

A szakember Schatz Pétert váltja a poszton, aki a közlés szerint az átadás-átvételt követően közös megegyezéssel távozik a cégtől.

Tájékoztató napot tart a Nemzeti Filmintézet

6 órája

Öt filmes hiányszakma képzését támogatja a Nemzeti Filmintézet, a részletekről február 6-án tájékoztató napot tart az intézmény - hangzott el hétfőn az M1 aktuális csatornán.