2013. október 23.

Gavra Gábor távozik a Hvg.hu éléről

Az indok a bajai videófelvétel.

Az indok a bajai videófelvétel.

A HVG Kiadó Zrt. vezetése elfogadta Gavra Gábor, a hvg.hu főszerkesztőjének lemondását, mivel a bajai videófelvétel kezelésével, megjelentetésének körülményeivel súlyosan megsértette az 1979 óta megjelenő HVG alapértékeit, különös tekintettel a függetlenségre és a pártatlan tájékoztatásra, veszélyeztetve ezzel a HVG három és fél évtized alatt kivívott jó hírét - olvasható a Hvg.hu-n a kiadó közleménye. A Hvg.hu rányítását 2013. október 23-tól Neizer Anita eddigi főszerkesztő-helyettes veszi át megbízott főszerkesztőként.

Gavra Gábor 2011. június 15-én került a site élére, akkor a nyugdíjba vonult Hirschler Richárdot váltotta. Előtte 2007 júniusa óta a Hírszerző főszerkesztője volt, korábban pedig a Magyar Narancs újságírójaként tevékenykedett.

Címkék: hvg gavra gábor

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

5 órája

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.