A korábbi vezető 18 év – ebből két, a lap élén töltött esztendő - után hagyja el a kiadót, egy másik kiadvány élére állva.

A Ringier Axel Springer közleménye szerint Gedei Norbert lesz a felelős a Blikk napilapért és a Blikk.hu online portálért.

Az új főszerkesztő 1998-ban kezdte pályáját a Vasárnapi Blikk rovatvezetőjeként, 2009-től a Blikk főszerkesztő-helyettese.

Köszönöm Balázsnak az áldozatos és nagyszerű munkáját, amit a Blikk integrációjában és megújításában, valamint a Blikk.hu felfuttatásának érdekében végzett. Nagyon sok sikert és boldogságot kívánok neki a jövőben. Ugyanakkor üdvözlöm Gedei Norbertet főszerkesztői pozíciójában és nagyon sok szakmai sikert kívánok neki – idézi a közlemény Bayer Józsefet, a cégcsoport vezérigazgatóját.

Két hete számoltunk be arról, hogy a Story élén folytatja pályafutását Kolossváry Balázs, aki új helyén Nichs Andrea megbízott főszerkesztőtől veszi át a feladatokat, aki továbbra is a Best magazin és különszámainak főszerkesztői feladatait látja el.

A tulajdonos, a Central Médiacsoport akkor azt közölte, a piaci trenddel ellentétben a lap átlagpéldányszáma tavaly 6,3 százalékkal növekedett, s az utolsó negyedévben átlagosan 170 ezer példányt értékesítettek belőle. A magazin olvasottsága 700 ezer fős.

Az új főszerkesztővel együtt az a célunk, hogy a magazin továbbra is megőrizze piacvezető pozícióját a sztár hetilap szegmensben – idézték akkor a közlemény Lipták Tímea üzletágvezetőt.

Forrás: .