2011. január 25.

Globális főnök lett Vigh András

14 országban terjeszkedik a ZenithOptimedia teljesítménymarketing-ügynöksége, melynek élére magyar szakember került.

14 országban terjeszkedik a ZenithOptimedia teljesítménymarketing-ügynöksége, melynek élére magyar szakember került. Vigh András a londoni irodából irányítja a globális folyamatokat, vezetése alatt további terjeszkedést tervez a Performics.

14 piacon terjeszkedik a ZenithOptimedia teljesítmény-marketing (performance marketing) divíziója, s ezzel párhuzamosan Vigh András személyében magyar szakember került az újonnan létrehozott globális ügyvezető igazgatói pozícióba.

A Performics jelenleg kereső és performance marketing szolgáltatásokat nyújt. A céget 2008-ban szerezte meg a Publicis csoport, s 2010 óta a holdinghoz tartozó ZenithOptimedia médiaügynökség része.

Az új hálózat globális központja Chicagoban lesz, nemzetközi központokkal Londonban, Párizsban és Szingapúrban. Vigh András a londoni irodából irányítja a globális folyamatokat. Vezetése alatt további terjeszkedést terveznek.

A magyar szakember ezt megelőzően a ZenithOptimedia kelet-közép-európai, észak-európai és közel-keleti régiókért felelő ügyvezető igazgatója volt. Új posztján közvetlenül Steve King, a ZenitOptimedia globális vezére felé számol be.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.