2011. január 25.

Globális főnök lett Vigh András

14 országban terjeszkedik a ZenithOptimedia teljesítménymarketing-ügynöksége, melynek élére magyar szakember került.

14 országban terjeszkedik a ZenithOptimedia teljesítménymarketing-ügynöksége, melynek élére magyar szakember került. Vigh András a londoni irodából irányítja a globális folyamatokat, vezetése alatt további terjeszkedést tervez a Performics.

14 piacon terjeszkedik a ZenithOptimedia teljesítmény-marketing (performance marketing) divíziója, s ezzel párhuzamosan Vigh András személyében magyar szakember került az újonnan létrehozott globális ügyvezető igazgatói pozícióba.

A Performics jelenleg kereső és performance marketing szolgáltatásokat nyújt. A céget 2008-ban szerezte meg a Publicis csoport, s 2010 óta a holdinghoz tartozó ZenithOptimedia médiaügynökség része.

Az új hálózat globális központja Chicagoban lesz, nemzetközi központokkal Londonban, Párizsban és Szingapúrban. Vigh András a londoni irodából irányítja a globális folyamatokat. Vezetése alatt további terjeszkedést terveznek.

A magyar szakember ezt megelőzően a ZenithOptimedia kelet-közép-európai, észak-európai és közel-keleti régiókért felelő ügyvezető igazgatója volt. Új posztján közvetlenül Steve King, a ZenitOptimedia globális vezére felé számol be.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

23 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.