2013. október 10.

Globális pozícióban folytatja Szabó Béla

A szakember Head of Brand and Communications Strategy lesz a Vodafone londoni központjában - tudta meg a Forbes Magyarország.

A szakember Head of Brand and Communications Strategy lesz a Vodafone londoni központjában - tudta meg a Forbes Magyarország.

Szabó Béla felel a Vodafone globális márkastratégiájáért novembertől - értesült a Forbes Magyarország. A jelenleg a hazai marketingkommunikációt irányító szakember az újonnan kialakított Head of Brand and Communications Strategy pozícióba kerül a londoni központban. Nem az egyes országok kampányai fölötti operatív irányításáért felel majd, hanem a hosszútávú reklám-, márka- és kommunikációs stratégia kigondolása lesz a feladata.

A Forbes szerint a Vodafone eddig lazán kezelte a marketingkommunikáció területén a központi irányatást, így akár hasonló piacok is nagyon eltérő stratégiát kövdethettek e téren. A pozció létrehozása azt sugallja, hogy ezen változtatni szeretnének.

Szabó Béla 2010 óta volt a magyarországi Vodafone marketingkommunikációs igazgatója. Korábban a Leo Burnett reklámügynökség budapesti irodájának stratégiai vezetője, előtte pedig az Adviola és a Young & Rubicam ügyfélkapcsolati vezetője volt.

A szakemberrel mi is beszélgettünk ICT-kerekasztalunk keretében. A kerekasztal-beszélgetés szövege teljes terjedelemben itt érhető el, míg Gondolkozz digitálisan! elnevezésű marketinges sorozatunk összes írását itt olvashatja.