2012. július 31.

Grósz Judit a Microsoftnál

A UPC volt marketingigazgatója az új technológiák meghonosításáért felel. Mellette más új vezető is érkezett.

A UPC volt marketingigazgatója az új technológiák meghonosításáért felel. Mellette más új vezető is érkezett.
Grósz Judit

Szeptember 1-jétől a Microsoft Magyarország új technológiák "evangelizációjáért" felelős vezetőként, azaz a Developer and Platform Evangelism egység vezetőjeként tevékenykedik Grósz Judit, a UPC korábbi marketingigazgatója. A poszton a Microsoftnál immár tizenhetedik évét töltő Kollár Lászlót váltja, aki augusztustól a Windows Azure-felhőalapú technológia elterjesztéséért felelős terület régiós vezetője lesz.

Szintén a Microsofthoz érkezik Vass Gábor, aki a kkv-kért, a partneri területért, illetve a cloud megoldásokért felel. A szakember FMCG-s karrierjét követően több mint fél évtizede már a Cisco hazai csapatát erősítette, ahol a régió kkv-piacán szerzett tapasztalatokat.

Az új igazolások a Microsoft márka megújulásának stratégiai irányait tükrözik. A közlés szerint a szoftvercég egyre inkább a digitális kommunikáció integrált vállalatává válna, különös tekintettel a mobilmunkavégzés és mobilkommunikáció szempontjaira.

Új ügyvezető a Neo Interactive élén

6 órája

Benda Gergely veszi át május 1-jétől a neo operatív irányítását, Soós Gergely eddigi ügyvezető tulajdonosként piacépítéssel foglalkozik a jövőben.

Kulcsterületeken erősít új szakértővel az EY

2018. április 20.

Partnerként csatlakozott az EY üzleti tanácsadással foglalkozó csapatához Demeter Ákos, aki korábban jelentős tapasztalatot szerzett mind a bank- mind a tanácsadói szektorban.