2013. november 20.

Hajós Katalin távozik az Aegis Media éléről

Majd két évtizedet töltött az ügynökségi csoport élén. A civil szférában folytatja.

Majd két évtizedet töltött az ügynökségi csoport élén. A civil szférában folytatja.
Hajós Katalin

Kovács Zoltán váltja Hajós Katalint 2014 januárjában az Aegis Media élén. Utóbbi szakember a reklámszakmában töltött közel húsz év után a civil szférában folytatja: a több mint egy évtizede működő Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetségben vállal feladatokat, melynek egyébként egyik alapítója.

A Kovács Zoltánnak, a kirowski Isobar vezetőjének irányítása alá kerülő Aegis-csoport a kirowski Isobart, a Carat Hungary-t, az iProspectet, a Posterscope-ot és a Vizeumot foglalja magéban. Hajós Katalin egyébként egy ideig még tanácsadóként segíti a zökkenőmentes átmenetet.

"Az Aegis az első olyan ügynökségi csoport a világon (és így Magyarországon is), mely nem versenyezteti különböző ügynökségeit az ügyfélbevételekért, hanem ügyfélfókuszú működési modelljével számos kommunikációs ügynökségi kompetenciáját egyetlen profit centrumként kezeli. Ily módon garantált, hogy a cégcsoport az ügyfél szempontjából a legjobb megoldást ajánlja, mindegy, hogy kreatív, média vagy digitális területről van szó" – mondta kinevezése kapcsán Kovács Zoltán.

Kovács Zoltán

Kovács Zoltán több mint tíz éve látja el a kirowski Isobar - korábban kirowski - ügyvezető igazgatói feladatait. 2007-től az Isobar globális CEO-jaként szerepet játszott az Isobar-hálózat globális, majd közép-európai fejlesztésében. Több mint két évig szolgált az egyik technológiai inkubátor elnökeként, valamint számos online és technológiai vállalkozás alapítója, befektetője - olvasható a közleményben.