2018. szeptember 17.

Haraszti Ádám a Sport TV csapatában

Hétfőn este a Germániában még vendégként debütál, majd jönnek máris a további feladatok a többi között Bundesliga, kézilabda Bajnokok Ligája és TCR közvetítéseken.

Bővül a Sport TV csapata; Haraszti Ádámot is láthatjuk és hallhatjuk mostantól a Sport1 és a Sport2 képernyőjén. A jelentős rutinnal rendelkező kommentátor-műsorvezető hétfőn este a Germánia című műsorban tűnik fel először (egyelőre vendégként), Kemenes Szabolcs és Mészáros Ábel mellett harmadik szakértőként elemzi a Bundesliga harmadik fordulójának eseményeit.

A folytatásban labdarúgást, technikai sportokat és kézilabdát közvetít majd, a héten a Wacker Thun – Cocks kézilabda BL-mérkőzést, a monzai TCR-futamot, illetve a Hamburg-Regensburg mérkőzést már az ő tolmácsolásában élvezhetjük végig, és ő lesz a műsorvezetője a VfB Stuttgart – Düsseldorf, valamint a Hoffenheim – Dortmund Bundesliga-mérkőzésnek is.

A Sport TV főszerkesztője, Máté Pál az új csapattagról ezt mondta: „Mindig jó arról beszámolni, hogy egy tehetséges, fiatal és univerzális kolléga csatlakozik a csapathoz, és úgy érzem, Ádám ilyen igazolás. Korábbi munkahelyein bizonyította, hogy lehet rá komoly feladatokat bízni, és ezekből nem lesz hiány a Sport TV-n sem. Üdvözöljük a csapatban, és biztosak vagyunk benne, hogy a nézőink is kedvelni fogják majd.”

Új főszerkesztő a Noizz.hu élén

2020. május 29.

Június 1-jétől Kovács Levente vezeti megbízott főszerkesztőként a Noizz.hu C generációs online magazint. A jelenlegi főszerkesztő, Forrás Dávid a civil szektorban vállal megbízást.