2014. augusztus 11.

Házon belülről érkezik a VS.hu új főszerkesztője

A VS.hu hírportált szeptember 1-től megbízott főszerkesztőként Lebhardt Olivér irányítja, aki a portál indulásától a multimédiás rovatot vezette.

A VS.hu hírportált szeptember 1-től megbízott főszerkesztőként Lebhardt Olivér irányítja, aki a portál indulásától a multimédiás rovat és az egyedi fejlesztésű projektek vezetője volt.

Kerényi György egy hónapja jelentette be, hogy távozik a pozíciójából. Az új főszerkesztő kinevezése - a kiadó közlése szerint - része a VS.hu szervezeti átalakulásának. A videó, fotó, grafika és fejlesztés részlegek összevonásával integrált digitális platform jön létre és a rovatstruktúra is módosul. A New Wave Production, a VS.hu kiadója a döntéssel azt is jelzi, hogy a megkezdett úton tovább haladva még inkább elkötelezi magát a magas minőségű innovatív, multimédiás és interaktív tartalmak iránt.

Lebhardt Olivér (31) pályáját egy országos egyetemi lap alapítójaként, majd kiadójaként kezdte. Később a Vasárnapi Híreknél dolgozott, ösztöndíjasként Berlinben a Die Zeit hetilapnál és a Kircher&Burkhardt ügynökségnél szerzett nemzetközi tapasztalatot. Szakterülete a digitális storytelling és az adatbázis-újságírás.

1700 diáknak ad munkát az Év Fiatal Vállalkozója

8 órája

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjjal azokat a mindennapi hősöket ismeri el, akik fiatal koruk ellenére komoly értéket teremtenek mind pénzügyileg, mind társadalmilag. A díjat idén Virág Viktor, a MADS alapítója nyerte el.