2018. február 12.

Házon belülről érkezik az Avantgarde új igazgatója

PR-igazgatóként irányítja tovább Tengelits András az Avantgarde account csapatának munkáját.

Tengelits András

Az Avantgarde az elmúlt egy évben gyökeresen átalakította belső struktúráját: az üzleti és HR-folyamatokat is újragondolták, átdolgozták. Ezeket a lépéseket a kommunikációs tanácsadó cég egyre több social media, illetve employer branding megbízása indokolta. Mindebben már tevékenyen részt vett Tengelits András is.

„Az Avantgarde-nál mindig figyelünk arra, hogy a piaci folyamatokat megelőzve kínáljuk megoldásokat ügyfeleinknek. Így lettünk úttörők az employer branding területén, illetve a youtuberek bevonásával a márka- és termékkommunikációban, egyéb filmes megoldásokban, grafikai munkákban. Továbbra is erős a public affairs a cégen belül, ki kellett egészítenünk új erőforrásokkal. Belső folyamataink átalakítása ezeket tükrözi vissza” – tette hozzá Bedy Krisztina, az Avantgarde PR ügyvezető igazgatója.

Tengelits András korábban több mint tíz évig dolgozott televíziós szerkesztőként, majd szervezeti oldalon kamatoztatta tudását, az ÁNTSZ kommunikációjáért felelt. Dolgozott Brüsszelben, ahol online és közösségi kommunikációval foglalkozott. Az Avantgarde csapatához 2016-ban csatlakozott vezető tanácsadóként.

„Az elmúlt időszakban újjáépített csapatstruktúra friss erőt ad nekünk, motiváltak vagyunk, lelkes és szakmailag minden eddiginél erősebb a csapatunk, amely felkészült a legújabb trendek kihívásaira” – mondta Tengelits András, az Avantgarde PR-igazgatója.

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.