2018. szeptember 18.

Heal Edina a Republic Grouphoz igazolt

Az alapítók célja, hogy közreműködésével fejlesszék a vállalatcsoportot - írja a 24.hu

Heal Edina szeptember 1-jén csatlakozott a vállalathoz, ahol a többi között a digitális divízió, illetve a management folyamatos fejlesztéséért felel majd. Heal Edinát a Forbes magazin 2015-ben a tíz legbefolyásosabb magyar nő közé választotta üzleti élet kategóriában. Célja, hogy a Republic Group a digitális megoldásokban a piac egyik vezető ügynökségévé váljon, emellett a nemzetközi nagyvállalatoknál szerzett tapasztalatait implementálja a 100 fős vállalat szervezeti struktúrájába. Az ügynökség immáron nyolcfős felsővezetői testületének vele együtt négy női tagja van - írják.

"Reklámügynökségeken indult a karrierem és imádom a reklámokat. Azok közé tartozom, akik a TV-műsorban csak a reklámokat szeretik. A Googlenél rengeteg lehetőségem volt, hogy megértsem, mitől hatékony egy online hirdetés, mit jelent a digitális forradalom és hogyan változik a fogyasztói magatartás. A kizárólag online fókuszú ügynökségek esetében tipikus hiba, hogy alábecsülik a kreatív ötlet erejét és csak az elhelyezésre, a technológiára koncentrálnak, miközben elfelejtik, hogy az ember intellektuális lény. Igenis hatalmas különbség van egy jól megalkotott reklám és egy összedobott hirdetés hatékonysága között. Imádom a kreatív alkotó emberek társaságát és otthon érzem magam ebben a világban. Izgalmas feladat lesz a Republic vezetőségének a gondolkodását formálni, hogy ők is még gyorsabban tudjanak száguldani egyre felgyorsuló digitális világunkban, és egy olyan csapat összerakásában részt venni, akik remélhetőleg az ország legjobb digitális marketing megoldásait fogják nyújtani" – nyilatkozta Heal Edina.

"Edina személyében egy innovatív, mindig megújulni kész és kiemelkedő felsővezetői tapasztalattal rendelkező szakemberre leltünk. Biztos vagyok benne, hogy a Republic különutas, úttörő szemléletmódjával és Edina multinacionális vállalatoknál elsőszámú vezetőként szerzett ismereteivel támogatni fogja az erőteljes növekedési céljainkat" – tette hozzá Barna Tamás ügyvezető.

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.