2010. december 07.

Heltai ment

Heltai Péter – a személyével kapcsolatban kialakult polémia miatt- - lemondott igazgatósági tagságáról az Advenio Zrt.-ben

Heltai Péter – a személyével kapcsolatban kialakult polémia miatt- - lemondott igazgatósági tagságáról az Advenio Zrt.-ben

Az MTI honlapján olvashatók szerint az Advenio Zrt. kezdeményezésére Heltai Péter lemondott a Class FM-et tulajdonló cég igazgatóságában betöltött tagságáról. A társaság közleménye szerint Heltai Péter azt mondta, hogy lemondásának oka, hogy "az elmúlt napokban szárnyra kelt sajtóhíresztelések negatívan befolyásolják a társaságnál végzett munkáját". Annak érdekében, hogy elkerüljék, hogy "jelenléte a társaság terhére váljon", az igazgatóságban betöltött pozícióját "a híresztelések tisztázódásáig" nem kívánja betölteni - írták.

A múlt héten írt arról a Népszava, hogy egy, az interneten publikált dokumentum szerint Hegel fedőnéven a román pártállami titkosszolgálat, a Securitate ügynöke volt Heltai Péter filozófus-újságíró, a Prima Primissima díjra jelölt, Prima díjas médiaszemélyiség. A lap később arról számolt be: felmerült, hogy az ügynököt Magyarországon is bevetik, Szőcs Géta író – jelenlegi kormánytag – baráti társaságára állítva rá őt.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.