2012. május 31.

Helyén maradt a MAKSZ elnöksége

Május 31-én tartotta éves rendes közgyűlését a kommunikációs ügynökségeket tömörítő szervezet.

Május 31-én tartotta éves rendes közgyűlését a kommunikációs ügynökségeket tömörítő szervezet.

Az elnök és a szekcióvezetők újabb két évig folytathatják munkájukat - derült ki a MAKSZ éves rendes közgyűlésén, ahol ugyan választottak új elnökségi tagokat, de jelentősebb változás nem történt.

Aczél László (Y&R) elnök mellett mind a négy szekcióvezetőt újraválasztották. Az ATL szekciót Blaskó Nikolett (ACG) vezeti, az elnökségi tagok közé pedig Bölcs Ádámot (Well) és Kolipka Ilonát (Grey/G2) választották be.

A média szekció élén Mező László (OMD) áll, és Mondok Árpád (MC Mediacompany) mellett az újonnan kinevezett Nagy Marcell (Maxus) is helyet foglal az elnökségben.

A BTL szekciót Rókusfalvy Gábor (Roxer Event & More) irányítja, új elnökségi tagként pedig Sipos Dávid (HPS) csatlakozott.

Az online szekciót Kerti Attila (Maximize) vezeti, Kovács Nándor (kirowski Isobar) és Tőrös Balázs (hat re:connect) személyében pedig szintén két új taggal bővült a szekció elnöksége.

Aczél László szerint az újraválasztások annak a jelei, hogy "a MAKSZ-ban az elmúlt két évben jelentősen megnőtt az aktivitás szintje, és sorra indultak be jobbnál jobb kezdeményezések." Hozzátette: "a MAKSZ számos olyan 'brandet' hozott létre, porolt le, vagy honosított meg, ami a kommunikációs szakma jövőjét és pozitív megítélését jelentősen befolyásolja."


Több száz állás a média és marketing világából