2010. december 27.

Holovács kicsit távozik

Egy időre távozik a Népszabadság marketing osztályának éléről Holovács Annamária. Döntésének hátterében családi okok állnak.

Egy időre távozik a Népszabadság marketing osztályának éléről Holovács Annamária. Döntésének hátterében családi okok állnak.

Tájékoztatása szerint januártól áll ki a munkából. A részleg vezetését Gyapay Péter veszi át.

Tavaly márciusban lett a Népszabadság marketing igazgatója a közgazdász végzettségű Holovács Annamária. A szakember pályafutását a svájci Ringier európai igazgatóságán kezdte. Menedzserként több magyarországi vonatkozású projekt, egyebek mellett a Magyar Hírlap és a Népszabadság megvásárlásának előkészítésében vett részt.

Ezt követően a hazai leányvállalat marketingkutatási és sales support igazgatója lett, majd egy rövidebb kitérő következett a Sanoma által kiadott National Geographic lapmenedzseri pozíciójába. 2003-tól két éven át - visszatérve a hazai Ringier Kiadóhoz - a Magyar Hírlap és a magazin divízió marketingigazgatói feladatait látta el. A pozíció elfoglalását megelőző másfél évben Holovács Annamária külső tanácsadóként már részt vett a Népszabadság Zrt.-nél folyó munkákban, egyebek mellett a Népszabadság Online megújulási folyamatának koordinálásban, illetve a cégnél zajló stratégiai tervezésben.