2010. július 29.

Innovációs menedzser a GfK-nál

Sári Péter tölti be a GfK Hungária Piackutató Intézet új, innovációs menedzseri pozícióját.

Sári Péter tölti be a GfK Hungária Piackutató Intézet új, innovációs menedzseri pozícióját.

2010. július 19-től Sári Péter tölti be a GfK Hungária Piackutató Intézet új, innovációs menedzseri pozícióját. A 34 éves közgazdász végzettségű szakember a diploma megszerzése után reklám- és BTL-ügynökségeknél szerzett szakmai tapasztalatot, majd több évig dolgozott Magyarország vezető magazin és internetes kiadójánál, a Sanoma Budapest Zrt.-nél online marketingmenedzserként, ahol a kiadó online termékeinek marketing tevékenységét felügyelte és irányította.

A GfK Hungária az újonnan létrehozott pozícióval innovációs és termékfejlesztési folyamatait kívánja erősíteni. Sári Péter főbb feladatai közé tartozik a termékfejlesztés területén a vállalat márkázott termékeinek piaci bevezetése, portfolióbővítés, innovatív adatfelvételi eljárások és kutatási módszerek kidolgozása és alkalmazása, valamint a vállalat digitális stratégiájának kidolgozása és megvalósításának támogatása.

 

Lemondott Tarjányi Péter

2 napja

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.