2016. július 18.

Ismert rádiós szakemberrel erősít a Class FM

Bolla Zsolt személyében új programtanácsadó, szerkesztő érkezett a Class FM-hez.

A hazai és nemzetközi szinten is tapasztalt és elismert szakember - aki többek között Szerbiában és Belgiumban is ad szakmai tanácsokat - 1987 óta gyárt hangfelvételeket, szignálokat és reklámokat, emellett komponál, hangszerel, producerként kever és masterel. 1989-től 1992-ig a Magyar Rádióban készített hangjátékokat, majd hét éven át a Rádió Bridge munkatársa volt. Később a Danubius Rádióban az audio imagingért felelt, mielőtt 2000-ben programigazgatóként a Sláger Rádióhoz szerződött volna. 2009 és 2012 között hasonló pozícióban a Juventus Rádiónál folytatta. 2012 óta tanácsadóként, imaging és zenei producerként segíti a hazai rádiókat és előadókat, továbbá európai és amerikai rádióknak, DJ-knek, podcastereknek dolgozik.

Mint ismert, a korábban piacvezető szerepet betöltő nagy múltú, 2009-ig működő Sláger Rádió tulajdonosai nemrég megvásárolták a Class FM-et. A magyar kereskedelmi rádiós piacon a kezdetek óta jelen lévő Sláger Rádió Zrt. tulajdonosai a hazai és nemzetközi rádiós piacon több évtizedes tapasztalatokkal bíró Földes Ádámot nevezték ki a rádió vezérigazgatójává, a programigazgatói feladatokat pedig Hamvas Viktor látja el.

Címkék: zene

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.