2010. május 13.

Jávori Péter váltja Szilvásy Rudolfot a Telegráf élén

Szilvásy Rudolf 13 év után távozott a 168 Óra című közéleti hetilapot megjelentető Telegráf kiadó igazgatói pozíciójából.

Szilvásy Rudolf 13 év után távozott a 168 Óra című közéleti hetilapot megjelentető Telegráf kiadó igazgatói pozíciójából. A tulajdonosok a kiadó élére 2010. május 1-i hatállyal Jávori Pétert (45 éves) nevezték ki.

Az új igazgató 1990-ben végzett a Budapesti Közgazdaság-tudományi Egyetemen. A diploma megszerzése után egy évig az MNB-ben dolgozott, utána a Postabankhoz igazolt, ahol 1995-1998 között a befektetési területet vezette. A Postabanknál az általa vezetett igazgatósághoz tartozott többek között a sajtóportfolió, így erre az időszakra datálódik a kapcsolata a sajtóval, ezen belül a Telegráf Kiadó Kft-vel.

Jávori 1998 után pénzügyi tanácsadóként folytatta a tevékenységét. Egy évvel ezelőtt a Telegráf kiadó felügyelõbizottságának tagja lett, 2010. május 1-jén pedig lényegében „helyet cserélt” a korábbi ügyvezetővel, Szilvásy Rudolf ugyanis a továbbiakban az FB tagként vesz részt a kiadó tevékenységében.

 

Címkék: 168 óra Telegráf

Haraszti Ádám a Sport TV csapatában

1 napja

Hétfőn este a Germániában még vendégként debütál, majd jönnek máris a további feladatok a többi között Bundesliga, kézilabda Bajnokok Ligája és TCR közvetítéseken.