2010. augusztus 06.

Jövő hétre lesz elnök?

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének gyors kinevezésével számol az egyik elődtestület – derül ki meghívójukból.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság jövő szerdára szervezi a konvergens médiatestület vezetőjének bemutatkozó sajtótájékoztatóját, mondván, a parlament utolsó ülésnapján elfogadott – s e kérdésben is irányadó - médiacsomag „előreláthatólag 2010. augusztus 10-én lép hatályba”. Ez pedig azt jelenti, hogy ha nem is hivatalballépése (és a salátatörvény postázása) napján, de hamarosan aláírja a több jogszabályt módosító csomagot Schmitt Pál államfő. A jelölt személyét illetően nem várható nagy meglepetés.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság jövő szerdára szervezi a konvergens médiatestület vezetőjének bemutatkozó sajtótájékoztatóját, mondván, a parlament utolsó ülésnapján elfogadott – s e kérdésben is irányadó - médiacsomag „előreláthatólag 2010. augusztus 10-én lép hatályba”.

Korábbi sajtóértesülések egybehangzóan Szalai Annamária egykori fideszes országgyűlési képviselő, a párt által delegált ORTT-tag személyében vélték felfedezni az NHH és az ORTT helyébe lépő szuperhatóság vezetőjét.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

17 órája

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.