2011. május 30.

Kádár Tamás a Sziget élén

Cégvezetőként segíti a továbbiakban a Sziget Kft-t az Est Media Group korábbi ügyvezetője.

Cégvezetőként segíti a továbbiakban a Sziget Kft-t az Est Media Group korábbi ügyvezetője.
Kádár Tamás

2011. június 1-jétől a Sziget Kft. cégvezetőjeként folytatja Kádár Tamás, aki áprilisban távozott az Est Media Group (EMG) ügyvezető igazgatói pozíciójából. Kinevezése mögött a szervezőiroda hazai és külföldi portfolióbővítési tervei állnak.

A vállalkozást továbbra is Gerendai Károly és Takács Gábor ügyvezetők, illetve a Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán alkotta szakmai team irányítja, ugyanakkor őket támogatja a továbbiakban az új operatív vezető.

"Tamás – akinek tulajdonosi oldalról is teljes a támogatottsága – korábbi tevékenységei során szoros kapcsolatot ápolt a Szigettel, jól ismeri annak működését és vezető munkatársait, így bizonyára zökkenőmentes lesz a beilleszkedése" - kommentálta a kinevezést Takács Gábor.

Az újonnan érkezett cégvezető a Radio Bridge hirdetésszervezőjeként, majd hirdetésiigazgató-helyetteseként kezdte a pályafutását. Később az Edison Media Sales House médiaigazgatója lett. A Berg Média Budapest alapítója, a Premium Media Sales House és a MoccaMogul  alapító partnere. Kisebbségi tulajdonosa volt az Est FM-nek és többségi tulajdonosa a radiocafé 98.6-nak. 2007-ben társ-alapítója a Dynamo Budapest - Brand Management Ügynökségnek, majd 2008-tól 2011 márciusáig az Est Media Group ügyvezetője volt.

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.


Több száz állás a média és marketing világából