2011. május 30.

Kádár Tamás a Sziget élén

Cégvezetőként segíti a továbbiakban a Sziget Kft-t az Est Media Group korábbi ügyvezetője.

Cégvezetőként segíti a továbbiakban a Sziget Kft-t az Est Media Group korábbi ügyvezetője.
Kádár Tamás

2011. június 1-jétől a Sziget Kft. cégvezetőjeként folytatja Kádár Tamás, aki áprilisban távozott az Est Media Group (EMG) ügyvezető igazgatói pozíciójából. Kinevezése mögött a szervezőiroda hazai és külföldi portfolióbővítési tervei állnak.

A vállalkozást továbbra is Gerendai Károly és Takács Gábor ügyvezetők, illetve a Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán alkotta szakmai team irányítja, ugyanakkor őket támogatja a továbbiakban az új operatív vezető.

"Tamás – akinek tulajdonosi oldalról is teljes a támogatottsága – korábbi tevékenységei során szoros kapcsolatot ápolt a Szigettel, jól ismeri annak működését és vezető munkatársait, így bizonyára zökkenőmentes lesz a beilleszkedése" - kommentálta a kinevezést Takács Gábor.

Az újonnan érkezett cégvezető a Radio Bridge hirdetésszervezőjeként, majd hirdetésiigazgató-helyetteseként kezdte a pályafutását. Később az Edison Media Sales House médiaigazgatója lett. A Berg Média Budapest alapítója, a Premium Media Sales House és a MoccaMogul  alapító partnere. Kisebbségi tulajdonosa volt az Est FM-nek és többségi tulajdonosa a radiocafé 98.6-nak. 2007-ben társ-alapítója a Dynamo Budapest - Brand Management Ügynökségnek, majd 2008-tól 2011 márciusáig az Est Media Group ügyvezetője volt.

Kulcsterületeken erősít új szakértővel az EY

21 órája

Partnerként csatlakozott az EY üzleti tanácsadással foglalkozó csapatához Demeter Ákos, aki korábban jelentős tapasztalatot szerzett mind a bank- mind a tanácsadói szektorban.