2012. január 04.

Kardos Gábor a Ringier-nél folytatja

A szakember a médiacégnél az online és mobil fejlesztésekért, a meglévő és új digitális termékekért, a digitális stratégia megvalósításáért felel.

A szakember a médiacégnél az online és mobil fejlesztésekért, a meglévő és új digitális termékekért, a digitális stratégia megvalósításáért felel.
Kardos Gábor

2012 január 1-jétől Kardos Gábor a Ringier Digitális üzletágának igazgatója. Feladata a Ringier teljes online tevékenységének operatív és üzleti felügyelete, az internetes és mobil tartalmak és szolgáltatások összehangolása, az új termékek indítása és az akvizíciós tevékenység.

A szakember 2000-ben kezdett az Indexnél projektmenedzserként, majd 2001 végétől a lapigazgatói, 2007-től 2011. augusztusáig az ügyvezető igazgatói feladatokat látta el. Az operatív irányítás, az értékesítés és tartalomfejlesztés összehangolása mellett a stratégia kialakításában is kulcsszerepet vállalt. Korábbi tevékenységei közül változatlanul ellátja feladatait a regionális, kattintás alapú hirdetési rendszert működtető Etarget igazgatóságában.

A kinevezés nyomán Juhász György online tartalomfejlesztési vezetőként folytatja munkáját a Digitális üzletágon belül.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.